fbpx

BIJ WIMOTO KUNT U UW SUBFRAME LATEN AANPASSEN

U kent het wel, u heeft een nieuw zadel gekocht voor uw custom project, maar dit past nooit op het originele subframe. Dit betekend dat u uw frame zal moeten aanpassen. Wij hebben voor veel populaire motoren kant en klare ‘bolt-on’ subframes ontworpen. Deze kunnen eenvoudig worden vast geschroefd. Mocht je originele subframe nu gelast zijn wordt het iets complexer, dan moeten we een custom subframe voor u maken. Hoe dan ook wij zorgen dat u veilig de weg op kan!

Subframe laten maken voor uw motor

Introductie:

Het subframe van een motorfiets speelt een essentiële rol bij het ondersteunen van de achterkant van de motor en het dragen van belangrijke componenten zoals het zadel, de verlichting en overige elektrische componenten. WiMoto kan voor u uw huidige subframe aanpassen of verbeteren, maar we kunnen ook een compleet nieuw subframe maken voor uw motor. Op deze pagina bespreken we de voordelen van het laten aanpassen van een bestaand subframe en het bouwen van een nieuw subframe.

Subframe van uw motor laten lassen met maatwerk:

Als je op zoek bent naar een subframe dat perfect past bij je motor en specifieke behoeften, is het laten lassen van een subframe een uitstekende keuze. Door te kiezen voor een subframe op maat, kunnen we het ontwerpen en aanpassen volgens je eigen specificaties. Dit biedt de mogelijkheid om de zitpositie, het uiterlijk en zelfs de functionaliteit van je motor aan te passen. Doordat we maatwerk leveren heb je altijd de perfecte pasvorm bij je zadel en zorgen we dat je zadel netjes aansluit bij de tank.

En nieuw subframe voor verbeterde prestaties:

Als je op zoek bent naar een volledige make-over van je motor, overweeg dan het bouwen van een nieuw subframe. Met een nieuw subframe kun je niet alleen de functionaliteit verbeteren, maar ook een unieke stijl creëren die past bij je persoonlijke voorkeuren. Het bouwen van een nieuw subframe stelt je in staat om verschillende materialen, vormen en afwerkingen te kiezen, zodat je motor een echte blikvanger wordt. Wij kunnen hier uiteraard ook een bijpassend zadel voor leveren. Zo heb je altijd een perfecte pasvorm bij je subframe en aansluiting op de tank.

Aanpassingen aan uw bestaande subframe:

Heb je al een subframe, maar wil je het aanpassen om aan specifieke behoeften te voldoen? Wij hebben alle mogelijkheden om aanpassingen te doen aan een bestaand subframe. Of je nu extra bevestigingspunten wilt toevoegen, het subframe wilt verstevigen of structurele wijzigingen wilt aanbrengen, een ander zadel wilt plaatsen of gewoon de hele zithouding wilt veranderen. Wij kunnen helpen om het subframe van je motor aan te passen naar jou wensen en eisen.

 

Conclusie:

Het subframe van uw motor is een belangrijk onderdeel dat verschillende mogelijkheden biedt voor aanpassingen en verbeteringen. Wij kunnen voor u  maatwerkoplossingen creëren die perfect aansluiten bij je behoeften. Of we nu een nieuw subframe bouwen of een bestaand subframe aanpassen, met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u met uw nieuwe subframe veilig de weg op kunt.

Wido Veldkamp WiMoto

Wie zijn wij?

WiMoto is niet alleen custom motorfiets bouwer. Met meer dan 15 jaar ervaring in 3D CAD en FEA berekeningen, kunnen wij ook een motor van A tot Z ontwerpen. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide  werkplaats waarin we onze designs kunnen realiseren.  Van framebouw tot CNC frezen, tot poedercoaten. Alle modificaties aan een motorfiets onder één dak. 

Wat doen we?

Wij bouwen en verbouwen custom motorfietsen. Of het nu een volledige custom project is met een nieuw frame en een nieuwe achterbrug, of alleen een hoepel als subframe lassen. Bij WiMoto is geen uitdaging te gek.

honda ntv650 cafe racer

Jouw custom motorfiets

Wij bouwen jouw droom motorfiets. Volledig naar jouw wensen.

wimoto-r100-complete-assembly.14

Design

Van schets tot photoshop tot volledig 3d model met sterkte berekening. Wij kunnen je helpen met realiseren van jouw ideeen.

triumph-dragracer2020-10-22-18.07.24

Custom Fabrication

Wij helpen je met de werkzaamheden die zelf niet voor elkaar krijgt of waar je de spullen niet voor hebt.

GSX1400 swingarm

Populaire verbouwingen

Aanpassingen aan motorfietsen die veel gedaan worden, en waar we veel ervaring in hebben.

check onze gallery